Esdec Clickfit Staaldak portrait 1 rij 2 zonnepanelen

SKU: 180960

Vanaf: 102.12

Product Aantal

Esdec Clickfit EVO Montageprofiel Portrait

De Esdec ClickFit EVO Montageprofiel Portrait biedt een snelle en duurzame oplossing voor het monteren van zonnepanelen op schuine daken. Lichtgewicht aluminium profiel met geïntegreerd EPDM-rubber voor een waterdichte afdichting.

9

Esdec Clickfit EVO Module klem Universeel

De Esdec Clickfit EVO Module Klem Universeel biedt een snelle en flexibele oplossing voor het monteren van zonnepanelen. Geschikt voor framediktes van 30 tot 50 mm, kan deze klem als middenklem en eindklem worden gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig staal met Magnelis® coating voor maximale duurzaamheid.

SKU:1008020-B

9

Esdec Clickfit EVO Staaldak eindklemsteun

De Esdec Clickfit EVO Staaldak Eindklemsteun biedt een snelle en duurzame oplossing voor het monteren van zonnepanelen op staaldaken. Beschikbaar in zwart en grijs, zorgt deze klem voor een stevige bevestiging en een eenvoudige installatie, waardoor uw zonnepaneelinstallatie veilig en efficiënt verloopt.

6

Esdec Clickfit EVO Blindklinknagel

De Esdec ClickFit EVO Blindklinknagel is jouw ideale partner voor een snelle en veilige montage van zonnepanelen op stalen daken. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, biedt deze nagel duurzaamheid en weerbestendigheid. Dankzij het eenvoudige installatieproces bespaar je tijd en moeite, perfect voor zowel doe-het-zelvers als professionele installateurs.

1008087

1.01 elk

549 op voorraad (kan nabesteld worden)

36

Esdec Clickfit EVO EPDM adapter gegolfd staaldak Portrait

De Esdec Clickfit EVO EPDM adapter gegolfd staaldak is ideaal voor het monteren van zonnepanelen op gegolfde stalen daken in een portrait opstelling. Deze adapter zorgt voor een waterdichte en stabiele bevestiging, is eenvoudig te installeren en gemaakt van duurzaam EPDM-rubber. Perfect voor zowel doe-het-zelvers als professionals.
1008082

9
Review Us